Project jeugd: gratis online sportlessen!

De coronatijd. Een uitdaging voor iedereen.

Het afgelopen jaar hebben we veel geleerd. Iedereen op verschillende manieren. Maar wij vinden dat we vooral als mens hebben geleerd hoe belangrijk de simpele zaken zijn: samenkomen, zelfontwikkeling, afleiding, uitdaging en beweging. Dit zijn zomaar enkele steekwoorden die ter geest schieten.

Natuurlijk hebben wij als organisatie veel moeten leren, maar hebben wij ook ontzettend veel mogen geven. De feedback die wij hebben gekregen liet ons realiseren hoe waardevol ons aanbod is.

Niet alleen is de lichamelijke beweging erg belangrijk, maar ook het uitkijken naar een activiteit en het maken van contact draagt in deze tijd bij aan een betere gemoedstoestand. Van een tijdelijke noodoplossing naar een geheel nieuwe droom: een alternatieve verbindende factor zijn in een wereld vol (noodzakelijke) afstand.

Project Jeugd
Met dit project wil Semmy Schilt, tezamen met zijn team, een bijdrage leveren aan de beperkte activiteiten voor jeugd en gezin. Wij organiseren twee keer per week een online training. Zo kunnen zij lekker bewegen, (digitaal) contact maken met leraar en leerlingen.

Tevens kan het door het betrekken van andere gezins-  of groepleden ook ingezet worden als een positieve gezamenlijke activiteit.

In principe is dit aanbod voor kinderen tussen de 9 en 14 jaar, maar ook jongere kinderen zijn welkom om het eens te proberen! Hierin staat een actieve en positieve ervaring centraal, we vragen ouders en/of verzorgers dus niet te veel druk te leggen op het (compleet of exact) volgen van de les.

Meer informatie en aanmelden
De project jeugd lessen zijn laagdrempelige circuit lessen waar we verschillende fitness oefeningen combineren met allerlei vechtsporttechnieken. Naast kracht en conditie heeft de (online) vechtsport ook vele voordelen op de algehele ontwikkeling zoals assertiviteit, zelfvertrouwen en het herkennen van grenzen. Persoonlijke ontwikkeling staat bij al onze lessen centraal.

Materiaal en/of ervaring is niet noodzakelijk. Dit project loopt minimaal tot aan de voorjaarsvakantie 2021.

Ben je een school, instantie of organisatie? Dan mag deze link van deze pagina vrij gedeeld worden met ouders en/of verzorgers in het betreffende netwerk.
 
Neem voor meer informatie contact met ons op via  050 - 85 12 513 of per mail aan [email protected].

.


Lestijden:
Maandag 16:30 - 17:00
Vrijdag 17:00 - 17:30