Zumba®️ 

Ben jij klaar om lachend aan je cardio te werken terwijl je meer calorieën verbrand dan op fitnessapparaten? Lijkt het je leuk om te ontdekken hoe dans en fitness zich perfect laat combineren? Begin dan NU! 

Wat bieden wij je aan?

  • Maak kennis met Zumba® in Zuidlaren
  • Laagdrempelige lessen onder professionele begeleiding
  • toegang tot de exclusieve "Fit By Semmy community"Wat kan Zumba® jou opleveren?

  • Betere conditie (vetverbranding)
  • Een fullbody work-out met plezier
  • Mentale ontwikkeling op o.a. het vlak van zelfvertrouwen.

Over de Zumba groep

Het blijkt vaak lastig te zijn om in een bestaande groep in te stromen. Iedereen kent de pasjes al terwijl jij het nog moet leren. Bij ons krijg je rustig de tijd om kennis te maken met de pasjes en is er ruimte voor extra aandacht waar nodig! 

Over Zumba®

Een heerlijke combinatie van Latijns-Amerikaanse dans en krachtige fitness oefeningen. Zowel dans als fitness helpen bewezen aan het aanmaken van endorfine (gelukshormoon). Je zult dus niet alleen fitter en slanker worden maar ook gelukkiger! De pasjes leer je verdeeld over verschillende lessen, maar de les en elke stap is direct te volgen. Je hoofdactiviteit is dus ook gewoon met plezier bewegen en niet allerlei lastige choreografieën studeren. Geen ervaring? Geen probleem: Zumba® is voor iedereen!

Over Juliana

Als je de zaal binnenkomt kun je niet anders dan terug lachen. Juliana's energie is aanstekelijk en verfrissend. Al van jongs af aan is dans haar passie en dat merk je terug in haar Zumba® lessen. Ze zal je een veilig gevoel geven waar foutjes maken mag: ze haalt zelf links en rechts ook nog wel eens door elkaar. Het belangrijkste is en blijft lekker bewegen en veel plezier hebben! 

Klik op onderstaande knop om direct jouw proefles in te plannen!