Hatha Yoga 

Je hebt er vast wel eens over gehoord of gelezen. Yoga is niet meer weg te denken in de wereld van sport en (mentale) gezondheid. Ben jij toe aan een soepeler, sterker lichaam en is ook ontspanning geen overbodige luxe? Probeer dan onze les Hatha Yoga!


  

Wat bieden wij aan? 

·        Maak kennis met Hatha Yoga in Zuidlaren 

·        Veilig trainen onder professionele begeleiding 

·        Toegang tot de exclusieve “Fit by Semmy community” 

 

Wat kan Hatha Yoga jou opleveren? 

·        Ruimte en rust in je hoofd 

·        Meer flexibiliteit en kracht in de spieren 

·        Betere slaap, concentratie en gemoedstoestand

 

Wat gaan we doen? 

Tijdens de les doe je onder begeleiding van de docent stretchende en spierversterkende oefeningen, leer je ontspanningstechnieken en is er even ruimte voor jezelf. Vaak wordt bij Yoga als eerste aan lenigheid gedacht, waardoor er voor velen een drempel ontstaat. Zonde, vinden wij, want ondanks dat de lessen in groepsverband worden gegeven, kan iedereen individueel op eigen niveau de les volgen. Het is dus helemaal niet erg als je (nog) niet zo lening, sterk of flexibel bent.

Tijdens de les draag je gemakkelijke kleding en neem je een handdoek mee. Neem ook je eigen yogamat mee. Deze kun je de eerste keer evt. bij ons lenen.

Waarom is Yoga zo populair?
Steeds meer mensen ontdekken de kracht van Yoga. De oefeningen focussen zich niet alleen op het verbeteren van de beweeglijkheid, maar ook op het bewust ontspannen. Hierdoor zul je je niet alleen fysiek sterker voelen: je voelt je ook mentaal 'in control'. Tijdens de les kun je de druk van alledag even laten voor wat het is, mag je even voor jezelf zorgen, zodat je na de les met een soepeler lijf en een ontspannen geest je pad kunt vervolgen.

Yoga heeft o.a. een positief effect op:

  • De beleving van stressprikkels
  • Vermoeidheidsklachten
  • Een stijf en/of pijnlijk lichaam
  • Concentratie en focus
  • Het versterken van spiermassa
  • Bloedcirculatie en zenuwstelsel
  • Spijsvertering en gewichtsverlies

 

Wanneer kom jij het ervaren?
We hebben meerdere lessen per week:

Maandag 09.00 - 10.00 uur 
Woensdag 09.00 - 10.00 uur
Donderdag 19.45 - 20.45 uur

Wanneer je je aanmeld voor het Yoga abonnement krijg je toegang tot de besloten community groep op Facebook. Je kunt dan gratis meedoen met ons gehele aanbod aan online lessen. 

Klik op de onderstaande knop om direct jouw proefles in te plannen!